Sunday, 30 October 2011

Informasi Tentang Women Secret Recipe (WSR)



For more information about WSR, feel free to join our closed group at http://www.facebook.com/groups/womensecretrecipe/ 

--------------------------------------------------------------------------------

Friday, 23 September 2011

SENARAI DEALER WSR - MALAYSIA, BRUNEI, SINGAPORE, AUSTRALIA


DEALER WSR - PERLIS
  1. Pn Azlina Abu Bakar 017-5579650 (Kangar)
  2. Pn Ana 0194003422 (UniMAPS/Arau)
  3. Pn Zalita 019-4151278 (Simpang Empat)
  4. Pn Masyitah 017-4552394 (Beseri/Padang Besar)
  5. Pn Shida 012-4300123 (Kangar/Beseri)

DEALER WSR - KEDAH
  1. Pn Azlina Abu Bakar 017-5579650 (Alor Setar)
  2. Pn Hamidah Aziz 016-4257541 (Langgar)
  3. Pn Norhafidzah Mahdzir 019-5201697 (Sg Petani Selatan)
  4. Pn Noni 012-4202577 (Kulim/Pdg Serai)
  5. Pn Hanim Haroon 019-4736584 (Sg Petani/Gurun)
  6. Pn Rohaida 017-4678952 (Jitra/Changlun)
  7. Pn Kurshiah 013-5205112 (Bandar Darul Aman/Langkawi)
  8. Pn Farhana 012-5405506 (Alor Setar/Jeniang)
  9. Pn Zalita 019-4151278 (Sanglang)
  10. Bonda Hizon 016-4629014 (Langkawi/Ayer Hitam)
  11. Pn Marzita 012-5327754 (Kodiang/Tunjang)
  12. Pn Akma 019-4760916 (Jitra/Pendang)
  13. Pn Hasra 019-5432770 (Pokok Sena/Kuala Nerang)
  14. Pn Nurul 017-4499796 (Hospital Besar Sg Petani)

DEALER WSR - P.PINANG
  1. Pn Natasya 012-5806567 (Balik Pulau/Komtar)
  2. Pn  Sharifah Asma 016-2880503 (Jelutong / Gelugor )
  3. Pn Siti Hafshah 013-4893989 (Bandar Perda/Kubang Semang)
  4. Pn Hamidah Aziz 016-4257541 (Nibong Tebal)
  5. Pn Norazila 012-5719499 (Kepala Batas/Bertam)
  6. Pn Dyana 019 - 4118241 (Sg Dua/seberang jaya )
  7. Olinn 0194489787  (Bukit mertajam)
  8. Cik Rafidah Mohd Tajudin 0125316738 (Sungai Bakap / Bukit Minyak)

DEALER WSR - PERAK
  1. Pn Hafiza 012-3552895 (Lumut/Manjung)
  2. Pn Salehani Mohd Saad 012- 5629244 (Ipoh/Bt Gajah/Taiping)
  3. Pn Noranorlina 013-5854105 (Lahat/Pusing)
  4. Pn Nor Diana 013-5901313 (Bkt Merah/Taiping)
  5. Pn Andong Rohaya 019-4195542 (Parit Buntar/Bagan Serai)
  6. Pn Norzaihan Hasan 019-5731931 (Parit Buntar/Gopeng)
  7. Pn Hasnida Mat Isa 012-4964447 (Kamunting/Batu Kurau)
  8. Pn Ruzimas Ayu 013-4496566 (Slim River/Tg Malim)
  9. Pn Hanita Hashim 012-5631029 (Parit/Seri Iskandar)
  10. Pn Norbai'yah Mohamed (Nor) 013-4085844 ( Meru Impian (Nursalam Beauty)
  11. Pn Haslina Gulub Khan 012-5550578 (Teluk Intan/Kg Gajah)

DEALER WSR - SELANGOR
  1. Pn Salawati 013-3986517 (Subang/Shah Alam)
  2. Pn Sarimah 016 -2640265 ( Rawang )
  3. Pn Suhailawati 012 6217180 ( Batang kali / Shah Alam )
  4. Pn Norisah 019 2797669 (Bukit Jelutung )
  5. Pn Eyla Zalela Ucu 013-3505520 (Semenyih)
  6. Pn Fitrawati Zakaria 012-4258531 (Shah Alam/Kota Kemuning)
  7. Pn Juhaida Md Derus 014-2374343 (Shah Alam/PPUM)
  8. Pn Hapsah Md Jali 012-6916353 (Petaling Jaya/Kelana Jaya)
  9. Pn Zailan Yussoff 019-2697004 (Bukit Jelutong/TTDI Jaya)
  10. Pn Norjuliana Dolmat 0195419089 (Jln Templer, PJ/Port Kelang)
  11. Ustazah Mi 019-3186402 (Bdr Tasik Kesuma/Beranang)
  12. Pn Samilah Jusoh 019-3556544 (Bangi/Salak Tinggi)
  13. Pn Siti Jawiah 016-3234075 (Bangi/Serdang)
  14. Pn Syazila 019-2225847 (Bangi/Sri Kembangan)
  15. Pn Kamaliah 019-2022398 (UiTM S/Alam/Shah Alam)
  16. Pn Hazani 019-3561165 (Klang Jaya/Sri Andalas)
  17. Pn Liyana Zainal 013-3463769 (Puncak Alam)
  18. Pn Nizayati Sabari 012-2351970 (Bangi/Bndr Tun Hussein Onn)
  19. Pn Norhana Yop 0133042801 (Puncak Alam/Shah Alam)
  20. Pn Norhayati Ghazali 012-6927014 (Puchong)
  21. Pn Siti Shafienah Ahmad 0122295949 (Meru/Kelana Jaya)
  22. Pn Roselina Shafie 0122643222 (Bangi/Subang Jaya)
  23. Pn Nurul 0126647299 (Putrajaya/Seri Kembangan)
  24. Pn Zakiyah A Razak 013-3855776 (Shah Alam/USJ)
  25. Pn Noor Syuhaida 012-3010400 (Kota Damansara)
  26. Pn Norlela Idris 012-2146164 (Port Kelang/Kelang)
  27. Pn Izreen Ibrahim (Bukit Jelutung/Cahaya SPK)
  28. Pn Shamsiah 017-6847403 (TTDI Jaya/Bkt Jelutong)
  29. Dr Noorneza Abd Rahman (Shah Alam/Hosp Sg Buloh)
  30. Pn Zurina Bt Abdullah 012-2136173 (Banting/Kuala Selangor)
  31. Pn Liza 0192507606 (Bandar Tun Razak,Cheras)
  32. Pn Rodiah 0193869619 (Bandar Tasik Kesuma - fasa 1H,Beranang)
  33. Pn Razalizan 0126626235 (Hospital Serdang, Kajang)
  34. Pn Mira 0193148373 (Semenyih, Bangi Lama) 
  35. Pn Nurlatifah Bt Said 019-9100305 (Dengkil)
  36. Pn Zahariah 0192675277 (Cyberjaya,Sri Kembangan)
  37. Pn Latifah Ibrahim 019-2713900 (Putrajaya / Cyberjaya)
  38. Pn Mazni Syahnizam 016-5550727 (Subang Bestari/Bkt Jelutong)
  39. Pn Najwa Ahmad 017-6291273 (Meru / Kapar)
  40. Pn Norin 019-2284000 (Carey Island/Saujana Putra)

DEALER WSR - KUALA LUMPUR
  1. Pn Ema 016-6866968 (Jln Kuchai Lama/Damansara)
  2. Pn Tania Zara 019-3674210 (Selayang/Kepong)
  3. Pn Nony 019 3366344 (Setiawangsa/Wangsa Maju)
  4. Farizan 012 7483694 ( Kepong / Bandar Sri Damansara)
  5. Azura 019 3776872 ( Tmn Melati/ Ampang ) 
  6. Maryati 019 2096055 ( Kajang / )
  7. Siti Sarah 012 6424416 (Cheras/ Bandar Tun Hussin Onn )
  8. Dr Azlina 013-3446007 (Ampang/Cheras)
  9. Pn Aznida A. Azizah 013-6302989 (Setiawangsa/Keramat)
  10. Pn Hidayah 019-3075477 (Sentul/Cyberjaya)
  11. Pn Adlina 012-6699511 (Gombak/Melawati)
  12. Dr Fariza Dato' Fadzil 012-3251588 (Desa Pandan/Tmn Maluri)
  13. Pn Norhayati Ghazali 012-6927014 (Putrajaya)
  14. Pn Hasnifarimas 019-2337076 (KLCC/Wangsamaju)
  15. Pn Azmin Aini Abd Shukur 012-3131464 (Alam Damai/Cheras)
  16. Puan Norizan Hj Othman 012-2993941 (KLCC/Kg. Pandan)
  17. Pn. Juridah 019-2928009 (KL/Mahkota Cheras)
  18. Pn. Azneda 012-3964498/018-2049746 (Jln Semarak/Setiawangsa)
  19. Puan Junaina 0192713279 ( Kota Damansara)
  20. Puan Nurul 017-9847974 (HKL/HUKM)
  21. Pn Nurlatifah Bt Said 019-9100305 (Putrajaya)
  22. Pn Nazlina 012-6942239 (Keramat/Wangsamaju)
  23. Pn Rohana 014-6498684 (JUPEM)
  24. Pn. Zan (Mindef/Jln Semarak)

DEALER WSR - MELAKA
  1. PBS (Pazaliza) 012-6623591 (Masjid Tanah/Cheng)
  2. Pn Ayu Norakmar 017-6748681 (Alor Gajah/Simpang Empat)
  3. Pn Saadiah 013-2877249 (Lubok China/Pulau Sebang/MTanah)
  4. Pn Siti Hajar Ali 012-3977632 (Ayer Keroh/Jasin)
  5. Pn Khatijah 017-6354290 (Jusco AEON/Bandar Melaka)
  6. Pn Normala Binti Salimin 019-6564901 (Sg. Udang/Malim)
  7. Pn Ainna Che Man 017-3267016/018-3286804 (Telok Mas, Bukit Larang)
  8. Pn. Farida Mohamad Dahari 016-3872255 (Melaka Tengah/MITC)

DEALER WSR - NEGERI SEMBILAN
  1. Pn Siti Hajar Ismail 019-9191483 (Senawang/Kuala Pilah)
  2. Pn Faiza Ishak 019-2133348 (Seremban/Mantin)
  3. Dr Haslina 019-6312235 (Seremban/Port Dickson)
  4. Pn Yanie Zawawie 016-7782507 (Nilai/Beranang)
  5. Pn Ani 0123708437 (Jelebu)
  6. Dr Azian 012-252 3815 (Hosp Seremban/Nilai)

DEALER WSR - JOHOR
  1. Pn Erma 017-7010278 / 012-7346350 (Kota Tinggi)
  2. Pn Zana 016-7978861 (Larkin, Permas Jaya)
  3. Pn Noraina 019-7329846 (Pasir Gudang/Masai)
  4. Pn Bashariah 016-7919974 (Kempas/ Tmn Permas)
  5. Pn Rafeza 012-7266957 (Kluang/Muar )
  6. Pn Iza 019-7437292 (Tmn Pulai Indah/Skudai)
  7. Pn Reen 016-7765348 (Nusajaya/Gelang Patah)
  8. Pn Nita 019-5709434 (Kota Masai/Pasir Gudang)
  9. Pn Zalinah Bachik 0176516676 (Muar/Tangkak)
  10. Pn Normie AJ 012-7313972 (Tmn Perling/Bkt Indah)
  11. Pn Abidah  012-7654680 (Taman Daya/BBU)
  12. Pn. Elena 0177277029 ( Segamat)
  13. Pn Anishanim Ismail 013-7486352 (Batu Pahat/Ayer Hitam)
  14. Pn Maznah 017-7380143 (Yong Peng)
  15. Pn Akma 012-7421021 (Bandar Baru Uda)

DEALER WSR - KELANTAN
  1. Pn Faizah Yeob Ahmad 013-9001429/014-5193769 (Kuala Krai/Machang)
  2. Pn Roslina Ramli 013-9824757 (Wakaf Bharu/Kota Bharu)
  3. NZ Salon Wan Nor Azizi 019-9813952/019-9423952(Bachok/Kubang Kerian)
  4. Rahana Che Hashim 016-9214359 ( Pantai Cahaya Bulan/Kedai Buluh)
  5. Pn Wan Rubiha 016-9806020/012-9451828/09-9458364 (Kota Bharu)
  6. Pn Noor Azreen 012-2662526 (Kuala Krai)
  7. Pn Raisah Sulaiman 013-9360739 (Dabong/Jeli)
  8. Pn Nik Harizan Wan Yusoff 012-9085843 (Pengkalan Chepa /Panji)
  9. Pn Rabihah Mohd Yazid 019-5660282 (Pasir Puteh/Jerteh)
  10. Pn Mazlilawati Bt Mohamed Zin 013-9819747 (Pasir Mas)

DEALER WSR - PAHANG
  1. Pn Siti Zaramin Omar 019-9857026 (Jerantut/Kuala Lipis)
  2. Pn Norsahafarani Izranee 019-9664706 (Bentong/Raub)
  3. Pn Hafizah Alias 014-8140160 (Temerloh/Jengka)
  4. Cik Suzaina 017-9014668 (Pekan/Kuantan)
  5. Pn Mawarni 019-9592055 (Kuantan/Inderamahkota 2)
  6. Pn Siti Noraidah 019-9671746 (Kuantan/Inderamahkota 8)
  7. Pn Salmiah 0199181981 (Bera/Triang)
  8. Pn Zaiti Alias 013-9950628 (Temerloh/Jerantut)
  9. Dr. Siti Nor 013-9459927 (Muadzam/Keratong)
  10. Dr. Mai  0193629100 ( Bentong/Raub)
  11. Pn. Elena 017-9694947 ( Muadzam)
  12. Pn. Wan Mimi 0126512486 ( Lancang/Mentakab)
  13. Pn. Wan Azizah 019-9181130 (Kuantan/Cenderawasih)

DEALER WSR - TERENGGANU
  1. Pn Saniza 013-9859629 (Kemaman)
  2. Pn Maida Hashim 013-9870280 (Kuala Terengganu)
  3. Pn Noor Syuhaida Mohd Shobri - 017-3010400 (Kemaman)
  4. Pn Samsiah Tek 019-9143357 (Kuala Terengganu/ Bkt Rakit)
  5. Pn Azi Nur Erianty 019-9167895 (Kuala Terengganu)
  6. Pn Wan Rubiha 016-9806020/012-9451828 (Kuala Terengganu)
  7. Pn W Muthia Zarida 019-9362917 (Kuala Terengganu/Chendering)
  8. Pn Haslinda Sakhroni 017-9561613 (Kuala Terengganu)
  9. Hjh Shamsiah Binti Salleh 013-9306506 (Dungun)
  10. Wan Nur Sabrina 0199833355 (Dungun)
  11. Che Samsiah Hamzah 012-9852377 (Besut)
  12. Pn Maisa Mohamad 013-9465319 (Kuala Terengganu/Dungun)
  13. Pn Suria Ibrahim 019-9848864 (Gelugor/Pengadang Baru)
  14. Pn Roziana Mokhtar 014-6070807 (Kg Raja/Tembila)

DEALER WSR - SABAH
  1. Pn Zura 012-4128088 (Sandakan/Lahad Datu)
  2. Pn Rosinah 019-4763616 (Tawau/Kunak)
  3. Pn Shafrina 016-9697886 (Tawau/Semporna)
  4. Pn Mashitoh Awang 013-8806248 (Tawau)

DEALER WSR - SARAWAK
1. Pn Kusmayati Zialen 01119386022/082-440903 (Kuching/Samarahan)
2. Pn Noor 016-8883394 (Sri Aman/Sarikei)

DEALER WSR - BRUNEI
  1. Pn Noryati +@ (00)6738798125 (Brunei)

DEALER WSR - SINGAPURA
  1. Pn Suzana Omar 016-7978861 (S'pura)

DEALER WSR - OMAN
1. Pn Normala Ariffin +96894093640 (Muscat,Oman) 

DEALER WSR - DUBAI
1. Pn Ilham Mohamed +971505590791(Spring 9/Dubai) 

DEALER WSR - ARAB SAUDI
  1. Pn Zue 0549679578 (Khobar/Kuwait)
  2. Ummi Pah 0544807220 (Dammam)
  3. Emy Suraya Ramli 0546377151 (Jubail)
  4. Shara Ismail 0596470817 (Fanateer)
  5. Elly Suffian 0538784363 (Jeddah)
  6. Amalia Nor 0541295669 (Riyadh)
  7. Arni Sukito 0552532520 (Riyadh)



Tuesday, 6 September 2011

APA ITU WSR?



WSR adalah singkatan dari Women Secret Recipe. WSR bukan ubat. Ia adalah sejenis daun dari pokok perawan. Daun ini diciptakan Allah amat bagus utk wanita kerana khasiat daun ini telah dikenalpasti kegunaannya untuk wanita dalam perbidanan Melayu berkurun lamanya. Sebab itu WSR sesuai utk masalah dalaman wanita. Ia bukan ubat segala penyakit cuma ia sesuai utk hormon wanitaWallahu'alam. 

Thursday, 4 August 2011

WSR : TURUNKAN BACAAN DARAH TINGGI

Akak ingin kongsi pengalaman akak di sini... akak juga sebagai pengidap darah tinggi dan setiap bulan perlu rujuk Doktor... apa yang menggembirakan akak pada 29.07.2011 bacaan darah akak 125/85... ianya sunguh mengemberikan akak sebab sebelum ni selalu 140/95 dan kadang2 lebih pada 2, walaupun makan ubat hosptal tpi sejak mengamalkan WSR sebulan lebih memang result nya seperti yg akak nyatakan tadi, malah malam sebelum p cek memang makan durian pada malam tersebut... saja nak tengok macammana keberkesanan WSR ni... malah doktr pn syorkn akak ambik 1 jenis je ubt darah tingi, kalau x 2 jenis,,, sesungguh memang happy sangt2 cz sejak mengamalkan WSR kepala pn xpening dn sentisa cergas...untk maklman group WSR akak jugak berkeja 8 hingga 5 tp selepas wktu pejbat akak menjalankan bisnes, sebelm ni akak selalu penat sejak berumr ni, tp sekarang....
Alhmadullilh sangt2 dan bersyukr serta terima kasih Allah, Kak Lin n Pn Hafizah yang byk membantu dn memperkenlkn prdct WSR... Tq WSR...
Akak juga dealr kawasan Jerantut dan kawasan yg berhmpiran dgnnya... 
Puan Siti Zaramin, Jerantut - 0199857026..

Wednesday, 6 July 2011

WSR : PULIHKAN PERANAKAN

Assalamualaikum, saya ingin berkongsi 'miracle' WSR terhadap diri saya.

Dahulu semasa remaja saya aktif bersilat dan mendaki gunung. Saya minat aktiviti lasak. Akibat ditendang semasa sesi latihan silat, rahim saya jatuh dan ditambah dgn aktiviti mendaki gunung ia menjadi semakin teruk. Bagi wanita, apabila rahim jatuh ia memberi kesan buruk kepada sistem peranakan. Saya senggugut teruk dan dalaman saya sudah tidak berfungsi dengan elok. Saya selalu sakit kepala yang teruk dan period saya tidak menentu. Sudah bermacam ubat dan cara saya buat untuk pulihkan dalaman saya. Hampir 10 tahun saya mengalaminya. Setiap bulan saya mesti tidak dapat bangun apabila period dan sering tidak dapat bangun pagi kerana sakit kepala. Yang saya paling takut adalah saya tidak dapat melahirkan anak. 

Alhamdulillah setelah mengambil WSR 2 bulan, peranakan saya terletak elok. Ini diberitahu oleh tukang urut yang mengurut saya. Sekarang saya sudah mengamal WSR hampir 10 bulan. Baru-baru ini saya berjumpa bidan untuk periksa perut, bidan kata peranakan saya terletak elok dan disebabkan itu period saya datang on time (selang 26 hari jer datang). Saya rasa cukup ajaib kerana sekelip mata penderitaan yang saya alami sudah hilang dan saya berdoa agar dikurniakan zuriat secepat mungkin. InsyaAllah. 

Terima kasih Ya Allah kerana mengurniakan WSR untuk kaum Hawa.

Saturday, 19 March 2011



Amalkan WSR anda akan merasakan
"Setiap Malam Ialah Malam Pertama"


WSR Kecutkan Peranakan Warga Emas

Makcik seorang warga emas berusia 67 tahun. Sebelum mengamalkan WSR, makcik selalu sakit lutut dan sengal-sengal badan sehingga sukar untuk menunaikan sembahyang lima waktu.

Apa yang ajaib selepas makcik amalkan WSR ialah sakit lutut makcik sudah hilang dan yang paling makcik terkejut ialah WSR membuatkan peranakan makcik kecut. Makcik seorang tua dan makcik tahu bagaimana rasanya bila peranakan kecut. Badan akan segar dan cergas, sengal badan hilang dan lawas apabila buang air samada kecil atau besar.

Masalah yang dihadapi oleh kebanyakan wanita sekarang ialah kurangnya ambil berat tentang amalan berpantang selepas melahirkan. Sifat tidak ambil endah amalan berpantang akan memberi kesan kepada kesihatan apabila usia meningkatkan menjadi warga emas.

WSR merupakan penawar bagi wanita yang kurang ambil berat amalan berpantang semasa muda dahulu. Makcik yang sudah berusia pun merasakan peranakan makcik kecut apabila makan WSR dan merasakan keistimewaannya. Makcik sudah berkongsi dengan ramai sahabat seusia makcik untuk amalkan WSR.

"Anda bila lagi..... Jom WSR..."